L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de maig del 2015

PLENARI DE MAIG 2015: El consistori aprova partides del pressupost per destinar a obres en l'Escola de Música, centres escolars i habitatges VPO.

Perfecto Benavent,  regidor d'Hisenda, intervé en el plenari



El regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, presentava per a l'aprovació del plenari tres modificacions de crèdits referent la primera a obres a efectuar a l'Escola de Música, per un import de 15.000 euros, en centres educatius pel mateix import de 15.000 euros i en condicionament d'habitatges VPO per valor de 15.000 euros. Les tres propostes, presentades en punts diferents de l'ordre del dia encara que eren idèntiques quan a tramitació, foren aprovades per unanimitat.

L'oposició va indicar que eixes modificacions s'haurien pogut presentar abans, en haver-se presentat un augment com esmenes particulars en un plenari anterior. L'alcalde va recordar que que en el plenari de març va ser impossible incloure-les perquè Intervenció no va poder fer l'informe preceptiu en haver-se presentat l'esmena damunt del plenari, i en l'extraordinari no es va poder debatre per la falta de quòrum (recordem que és el plenari on no va acudir ni el PSOE ni la regidora trànsfuga) i una vegada iniciat el PP es va alçar i se'n anar també).

En el punt dels habitatges socials, l'alcalde Jordi Juan va confirmar que hi ha habitatges buids, i dins del conveni que té firmat l'Ajuntament s'anava a actuar en dos per poder-los condicionar a veïns, i que estaven en contacte amb la Generalitat per poder millorar-ne altres en futures actuacions dins del conveni.