L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de maig del 2015

Tavernes acollirà la final del campionat de l'Associació Deportiva d'Agility (ADACV).


El pròxim diumenge, dia 31, a partir de les 9 del matí Tavernes acollirà la la final autonòmica de les proves de l'Associació Deportiva d'Agility en el Camp de Vergeret. El regidor d'Esports, Josep Llacer, va gestionar fa uns mesos amb l'Associació Deportiva d'Agility la celebració de la final i el passat dia 12 de maig va visitar la ciutat un delegat de ADACV per tal d'homologar el lloc on es farà la prova, el Camp del Vergeret.

El regidor ha remarcat que "es la primera vegada que es fa una competició com aquesta a Tavernes, i la regidoria d'Esport està molt il·lusionada i espera que la gent del poble acudisca a gaudir de l'espectacle de segur oferiran els diferents equips".

El regidor ha fet les gestions i supervisat les necessitats d'ADACV d'una prova agility que " consisteix en què un gos conduït per un guia siga capaç de superar diversos obstacles, amb la finalitat de demostrar la seua intel·ligència, obediència, concentració, sociabilitat i agilitat". També ha assenyalat que per poder practicar aquest esport no cal que el gos siga de cap raça en especial, sinó únicament que hi haja bon enteniment entre el guia i l'animal.

La final tindrà un primer acte de presentació de tots els equips dels diferents clubs federats valencians. Es calcula que seran vora 70 els equips que hi participaran, atés que només presentar-s'hi aquells que compten amb equips classificats.

La final consistirà en dos recorreguts, un agility i un jumping, en el transcurs del quals els gossos, conduït pel guia, ha de salvar els obstacles en un ordre concret i en el menor temps possible, sense cometre cap falta. El guia no pot portar cap motivador a la mà, cas de menjar o joguets.

La prova consta de dos nivells segons la dificultat del recorregut (Nivell II i Nivell III) i tres categories, segons la grandària del gos (Mini, Midi, Maxi). En acabar la prova, es lliuraran els trofeus de la Copa ADACV 2014-2015.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa!