L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de maig del 2015

La bona gestio municipal aconsegueix per a Tavernes dues banderes blaves

Afegeix la llegenda


Tavernes ha estat guardonada novament amb dues banderes blaves per aquest estiu del 2015, amb la qual cosa repeteix l'èxit de l'edició passada, quan ja va aconseguir també una segona bandera blava per a la platja de la Goleta. 

Tavernes, la platja i sobre tot el sector relacionat amb la platja es pot mostrar ben content i pagat: la gestió duta a cap des de l'Ajuntament, i en especial des de les àrees de Medi Ambient, de Turisme i de Manteniment han donat el seu fruit i Tavernes té per segon any consecutiu dues banderes blaves, una per cadascuna de les platges. 

Recordem que l'any passat l'Ajuntament va promoure una serie de millores, com ampliació de passarel·les, noves postes per a salvament i socorrisme, a més d'ampliar el servei de salvament, entre altres millores com l'augment d'horari i dotació de les platges adaptades.



L'esforç del govern municipal ha estat valorat per la FEE (Foundation for Environmental Education), l'entitat independent i sense cap ànim de lucre que ha donat a conéixer avui mateix oficialment el resultat de la campanya "Bandera Blava 2015" i la relació de platges i ports que s'han fet mereixedors d'aquesta distinció. 

La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental de les platges. La FEE des del 1987 promou i premia les iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals amb aquesta distinció, símbol de qualitat de la platja on onegen. 

Els criteris per obtindre la Bandera Blava s'agrupen en quatre àrees: Qualitat de les aigües del bany, Informació i educació ambiental, Gestió Ambiental i Seguretat, Serveis i Instal·lacions.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona noticia ara que comença a fer calor