L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de juny del 2015

Escola d'Estiu 2015: Oberta la inscripció fins el dia 22




L'Ajuntament de Tavernes organitza l'Escola d'Estiu 2015 per a la qual hi ha marcada com a data màxima d'inscripció de xiquets i xiquetes el pròxim dia 22 de juny. La inscripció es pot fer en el Departament de Serveis Socials del Braç Treballador, en el carrer del Calvari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i el preu d’inscripció és de 100 euros, però en cas de germans l’import serà de 90 euros cada un. Si hi ha grup mínim d'interessats, hi ha la possibilitat d'oferir servei de menjador, de 13h a 15h.

L’Escola d’Estiu tindrà lloc entre l’1 al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 9 hores a 13 hores, en les instal·lacions del col·legi Alfàndec. Aquesta activitat és fruit de la col·laboració entre la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, la Conselleria de Benestar Social, el col·legi Alfàndec i les regidories d’Esports i Cultura. 
Els xiquets participants es repartiran en dos grups diferenciats: un de 4 a 6 anys i un altre per a xiquets de 7 a 13 anys. La finalitat és crear un punt de trobada on utilitzant dinàmiques de jocs i tallers, es treballen uns objectius pedagògics d'educació en valors i, a través de les activitats dirigides, desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i cooperació, a més de potenciar habilitats, el treball en equip i fomentar la creativitat. També es vol que desenvolupen la seua personalitat i les relacions socials de manera lúdica i didàctica, aprofitant part del temps lliure de què disposen en les vacances estivals.
Les activitats de l’Escola d’Estiu seran tallers educatius, activitats plàstiques i treballs manuals i creatius fins a l’hora d’esmorzar, mentre que després d’esmorzar, faran jocs de caire tradicional i esportiu, jocs de proves i jocs aquàtics. Com activitats complementàries hi haurà visites a diferents espais municipals, faran eixides culturals i esportives (com ara senderisme), podran conèixer també el patrimoni històric i cultural de la ciutat, a banda de passar un dia en la piscina municipal, entre altres activitats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any que ve en la platja tambe volem escoleta d'estiu

Anònim ha dit...

Això ja estava proposat de feia 4 anys i els polítics no s'interesaren per atendre la possible demanda de la gent del poble que en l'estiu està a la platja.

Anònim ha dit...

Es va fer enquestes i estudis i no hi havia prou demanda.