L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de juliol del 2015

Els empresaris valencians diuen que no callaran davant l'atropellament del govern de Rajoy.

Les principals associacions i entitats empresarials valencianes s'han reunit i han decidit fer un front comú contra el Govern de Rajoy davant la permanent falta d'inversió en infraestructures al País Valencià.

Els empresaris han subratllat que "no van a callar davant els atropellaments del Govern de Rajoy" i han demanat igualtat en les inversions i les infraestructures en comprovar com a nostra autonomia "ha sigut històricament discriminada" i segueix així perquè "les inversions no arriben al 75% de la mitjana d'inversió per habitant".

Els empresaris han destacat que tant el Govern del PP com la ministra de foment Ana Pastor han incomplit la promesa d'acabar el corredor Mediterrani en 2015. Es calcula un dèficit d'inversió en infraestructures de 7.000 milions d'euros en els últims anys i el dèficit de finançament amb l'actual sistema és d'1.000 milions d'euros a l'any.

Els empresaris han assenyalat entre les inversions prioritàries en infraestructures al Corredor Mediterrani Ferroviari (tant per a passatgers com per a mercaderies), així com la millora de la connexió amb tren entre Sagunt i Zaragoza. 

També han destacat que el Govern segueix donant llargues per a no invertir en els accessos ferroviaris als ports mentre sí ho està fent en els ports de Bilbao o Barcelona.

En la trobada empresarial han participat AVE, les Cambres de Comerç d'Alacant, Castelló i València; la Càmera de Contractistes de la Comunitat Valenciana, la patronal provincial de Castelló CEC, de València CEV, d'Alacant COEPA; i la Fundació Pro-AVE.