L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 31 de juliol del 2015

Tavernes tercera ciutat del país en transparència


Tavernes, després de Gandia i Torrent, són els tres ajuntaments més transparents del País Valencià, segons el primer Estudi de Transparència Pública presentat per l’Associació Transparència Pública i Escola Governantia.

Tal com en el seu dia va informar la Cotorra,. l’Ajuntament de Tavernes es va avançar més d'un any als terminis que donava la Llei 19/2013 de transparència per tal d'adaptar-se en base als propis recursos i sense cap despesa per a l’Ajuntament.

L'estudi avalua els ajuntaments de més de 15.000 habitants en base a 143 indicadors de transparència que comprenen aspectes institucionals, accés a la informació i publicitat activa, participació i col·laboració ciutadana i transparència económico-financera en les contractacions, serveis i altres.

Gandia, amb 118; Torrent, amb 115 i Tavernes amb 95 són les poblacions millor puntuades i darrere Vila-real (86), Oriola (83), Almassora (81), Torrevella (77), Alcoi (77) o Benicàssim (75).


Totes les dades poden consultar-se en http://www.dyntra.org/rankings/dam-comunitat-valenciana-con-mas-de-15-000-habitantes/.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gandia primera?