L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de setembre del 2015

ACTUALITZAT: Cáritas disposa de contenidors per a roba, calcer i complements


Cáritas Interparroquial ja disposa de contenidors per usar en els programes d'ajuda de veïns necessitats de la nostra ciutat. Els contenidors són de color roig i tal com es pot llegir a la superfície d'una de les cares és per roba, calçat i complements i van a conviure amb altres blaus d'una entitat lucrativa. Estan ubicat al Carrer Sant Josep i a la Plaça de l'Església, prop dels dos temples parroquials.

El programa de cooperació de Cáritas ajuda a les persones en risc d'exclusió
i té com a objectiu la creació de llocs de treball d’inserció sociolaboral de persones amb especials dificultats per a treballar, així com també, reduir l’impacte ambiental que suposen els residus de roba, mitjançant la correcta gestió del residu tèxtil.

L'ajuntament de Tavernes col·labora en la recollida de roba per a ús social, i l'alcalde, Jordi Joan, ha signat el corresponent conveni amb Cáritas Diocesana de València, cosa que ha permés la col·locació dels dos contenidors i que Arropa València s'encarregue de la tasca de recollir la roba, calcer i complements. Segons ha recordat l'alcalde "el servei de recollida selectiva que pot ajudar a totes aquelles persones necessitades".
 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿Dónde están los contenedores?