L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de setembre del 2015

El PP rebutja al Congres totes les esmenes per millorar les inversions als valencians


El govern del Partit Popular de Mariano Rajoy ha rebutjat les 310 esmenes que va presentar Compromís als Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) 2016.

Podeu consultar el resultat de la votació: 

http://www.congreso.es/votaciones/InvocaReport?sesion=286&votacion=125&legislatura=10

El PP un any més, s'ha oposat i ha votat en contra dels projectes i reivindicacions presentades per Joan Baldoví en nom del col·lectiu de Tavernes. La millora del riu Vaca, l'inici d'un centre d'interpretació de Bolomor, el desdoblament de la via fèrria Tavernes-Cullera, la millora de la carretera nacional i eliminació del punt negre del Massalari, etc... són qüestions que ni li interessen ni li importen al PP, tant de Madrid com de València, que els diputats valencians del PP també van votar en contra.


Com veiueu, l'aprovació fa uns dies de la reforma de l'Estatut, el PP no ha tingut cap voluntat de posar-la ja en funcionament admetent unes esmenes que milloraven la escassa inversió, per davall de la mitjana, que Rajoy ha assignat al País Valencià en el 2016.

El senador de Compromís, Carles Mulet, les tornarà a presentar al Senat. ¿Que farà el PP? Segurament, amb una demostració de cinisme polític, no tindrà en compte l'aprovació de l'esmena de l'Estatut d'Autonomia i tot es quedarà en fum de canyot. 


1 comentari:

Enric Estuch i Ferrando ha dit...

Fa falta una força valenciana i valencianista també en Madrit , així que a dessembre ja sabem a qui hi ha que votar.