L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 26 de setembre del 2015

Estàs interessat a aprendre idiomes? Oberta la matrícula en l'EOI Gandia


L'Escola Oficial d'Idiomes de Gandia disposa de vacants de francés, alemany, italià, valencià i espanyol per a estrangers de pràcticament tots els nivells, i en alguns grups d'anglès. S'ha ampliat el període de matrícula, des del 28 de setembre al 16 d'octubre, matí i vesprada. Es pot matricular qualsevol persona interessada i en quasi qualsevol idioma, nivell i horari, però tal volta siga necessari que realitzeu una prova de nivell. Per un preu molt assequible (al voltant de 80€) hi ha tot un any d'ensenyament públic i de qualitat.

Teniu tota la info a:

Aprendre idiomes, sobre tot anglès i, com a mínim, un altre idioma, és obrir-te les portes a més possibilitats laborals.