L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de setembre del 2015

L'actual Generalitat rep una multa de Brussel·les de 6 milions per deficiències anteriors del PP en Agricultura

 
L'actual Govern valencià ha rebut una sanció de la Comissió Europea per valor de 6 milions d'euros per les deficiències de l'anterior govern del PP en els programes de fruites i hortalisses des de 2007 i en l'ajuda específica d'apicultura del 2011.

La sistemàtica deficiència en els controls i tramitació d'ajudes i subvencions europees agràries gestionades des del 2007 pel govern del PP ha implicat ara la multa de sis milions d'euros a la Generalitat, que governen PSOE i Compromís.

La multa de 6.266.370 euros són per despeses del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA) i la major part (4,785 milions) estan relacionats amb "deficiències en els controls fonamentals" de les ajudes, segons detalla el FEGA en la seua comunicació a Hisenda.

El "deficient control" al que es refereix Brussel·les respon, segons la conselleria d'Agricultura, a la mala gestió i a la falta de personal per a realitzar les tasques d'inspecció en les ajudes i subvencions agrícoles europees gestionades en la Conselleria gestionada pel PP.