L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 20 de setembre del 2015

Lliurament de premis dels carrers engalanats i de les disfresses

Concurs de disfresses
Carrers engalanats

 Aquest migdia ha tingut lloc el lliurament dels premis del concurs del carrers engalanats i del concurs de disfresses en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament. 

Recordar que foren un total de 11 comparses les que van desfilar anit per la Plaça Major en el Concurs de disfresses. La guanyadora ha estat "Vola amb mi", que s'emporta un premi de 700 euros. En total l'Ajuntament de Tavernes ha repartit 2.000 euros en el concurs: quatre primers premis i un premi de consolació a cadascuna de les demés comparses participants de 50 euros. 

En el concurs de carrers han estat 7 els que han participat i el guanyador ha estat el carrer Sant Antoni amb un premi de 600 euros. L'Ajuntament destina els mateixos diners, 2.000 euros, i a que a més del guanyador, altres quatre carrers aconseguiren dotacions econòmiques.
-