L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de setembre del 2015

Tavernes rep un premi en transparència municipal


Tavernes ha rebut avui el diploma que serveix de testimoni que la nostra ciutat és la tercera en transparència del País Valencià. Tal com ha manifestat l'alcalde, Jordi Joan, en rebre la distinció en l'Ajuntament "hui rebem un premi pel nostre treball en l'Ajuntament en matèria de transparència. De moment som el tercer municipi valencià més transparent, però volem anar millorant poc a poc per aconseguir que els veïns coneguen com es prenen les decisions dins l'activitat pública municipal"

Tal com ací en la Cotorra vam informar el passat juliol, Tavernes, després de Gandia i Torrent, és l'Ajuntament més transparents del País Valencià, segons el primer Estudi de Transparència Pública presentat per l’Associació Transparència Pública i Escola Governantia. 
 
L'estudi avalua els ajuntaments de més de 15.000 habitants en base a 143 indicadors de transparència que comprenen aspectes institucionals, accés a la informació i publicitat activa, participació i col·laboració ciutadana i transparència econòmico-financera en les contractacions, serveis i altres. 
 
Gandia, amb 118; Torrent, amb 115 i Tavernes amb 95 són les poblacions millor puntuades i darrere Vila-real (86), Oriola (83), Almassora (81), Torrevella (77), Alcoi (77) o Benicàssim (75).

Sobre aquest punt, cal indicar aixi mateix , tal com en el seu dia també va informar la Cotorra, que l’Ajuntament de Tavernes es va avançar més d'un any als terminis que donava la Llei 19/2013 de transparència i ho va fer en base als propis recursos i sense cap despesa extra per a l’Ajuntament.