L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Diners enterrats o una altra foto ben cara

Compromís ha donat a conéixer en els Corts Valencianes que l'anterior govern del PP va gastar en cinc edicions del Open 500 de Tennis de València, entre 2009 i 2013, un total de 18.426.000 euros, a una mitjana de 3.685.000 euros per any.

Podem dir per tant que la foto dels exresponsables del Consell del PP amb tennistes d'elite ha eixit cara, molt cara, mentre el PP aplicava retallades en sanitat i dependència.

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, de Compromís va deixar clar que no van a pagar els 1,5 milions que va prometre l'Executiu del PP per ser una declaració d'intencions i sense cap consignació pressupostària.

La nova edició que començarà el dia 24 tendrà la "coordinació" de la Generalitat, ajuntament i diputació i entre els tres no desemborsaran ni el 10 % del que va abonar el Consell del PP de mitjana per any: 320.000 euros.

L'Open se celebra des de de el 2009, en l'Àgora, però l'edició d'enguany no s'hi podrà celebrar "per motius de seguretat".