L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 23 d’octubre del 2015

El Defensor del Paciente denuncia Mariano Rajoy al Tribunal Suprem


L'associació “El Defensor del Paciente” ha denunciat al president Mariano Rajoy davant la Sala Penal del Tribunal Suprem per un presumpte delicte de malversació de fons públics. La denúncia es produeix després de conèixer-se que les despeses d'atenció del seu pare són a càrrec de l'erari públic, segons la informació publicada en eldiario.es i que revela que el president del Govern va decidir carregar al pressupost de la Moncloa l’atenció de son pare.

Mentrestant, 417.000 persones amb dependència, segons les últimes dades oficials (30 d'agost d'enguany), esperen les ajudes que tenen dret després d'haver estat valorades com a depenents. 

“El Defensor del Paciente” acusa a Rajoy d'un presumpte delicte de malversació de fons públics, contemplat entre els articles 432 i 435 del Codi Penal i ha decidit d’interposar la denúncia després d'enviar una carta al president on li demanava explicacions, però no ha rebut resposta.