L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 18 d’octubre del 2015

El Govern Valencià presenta el codi de bones pràctiques en la cultura valenciana



El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el secretari de Cultura i Esport, Albert Girona, i la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, han presentat el codi de bones pràctiques en la cultura valenciana 

El codi ètic de bones pràctiques en la cultura valenciana neix de la necessitat de resoldre els problemes en els procediments i l’organització que arrossegaven els espais culturals dependents de la Generalitat. Parteix d’una anàlisi exhaustiva de la situació del sector cultural. Per elaborar-lo s’han fet vora un centenar de reunions amb institucions i col·lectius del sector, a més d’una anàlisi dels codis més avançats d’arreu de l’estat i d’Europa. 

La transparència en la gestió, la participació de la societat i els professionals, l’excel·lència i la universalització de la cultura són els eixos principals d’aquest codi. Inscrit dins la intenció del nou consell d’implantar per sempre criteris ètics en l’actuació pública, hom pretén que el codi sigui assolit per la resta d’administracions, diputacions i ajuntaments, fonamentalment. 

El codi també preveu la constitució de comissions de seguiment que emetran informes semestrals sobre la gestió i la consecució dels objectius establerts pel que fa a les direccions dels espais culturals de la Generalitat.