L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 29 d’octubre del 2015

La Policia Local de Tavernes actua contra la violència de gènere




La Policia Local vallera ha rebut moltes distincions per la seua tasca en la lluita contra la violència de gènere
La Policia Local de Tavernes, com és conegut, està molt implicada en la lluita contra la violència de gènere i, fins i tot, disposa d’un departament que s’encarrega de la intervenció contra aquesta lacra social així com del seguiment de les víctimes mitjançant agents específics que vetlen per la seua protecció.


No obstant això, els agents han d’actuar en massa ocasions, com és el cas de fa uns dies, quan van haver d’intervindre en dos casos, primer en una discussió de parella en la via pública per possible violència de gènere. Els veïns manifestaren que la dona havia sigut llançada fora del vehicle on viatjaven mentre la dona va confirmar als agents haver rebut amenaces de la seua exparella i agressions. Després d’atendre a la dona, els agents iniciaren el protocol específic sobre violència de gènere.

En l'altre cas, es va actuar en el domicili particular d’una parella, amb la detenció de l’home per presumpte agressor a la exparella en el domicili particular.

La Policia Local i l’Ajuntament de Tavernes estan preparats i en disposició d'ajudar les dones que siguen víctimes de la violència de gènere i donar-los el suport que necessiten a l'hora d'interposar la denúncia. També es demana en casos com aquests l’ajuda i col·laboració ciutadana per tal que donen avís i poder evitar conseqüències més greus.