L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 24 d’octubre del 2015

La Policia Local de Tavernes efectua diverses accions en matèria d’estupefaents

 
La Policia Local de Tavernes va decomissar plantes de marihuana en la població després d'haver detingut un vehicle en el carrer del Barranc que circulava a massa velocitat. Quan va demanar la documentació del vehicle i la personal del conductor, els agents s'hi van adonar de la forta sentor de marihuana, amb la qual cosa es va escorcollar el vehicle on van trobar uns objectes tapats en els seients posteriors.

Eren 4 plantes de marihuana que van confiscar i es va confeccionar una denúncia per infracció a la Llei 4/2015 de Seguretat Ciutadana.

En un altra actuació, els agents han decomissat 6 plantes més en un pati interior d’una vivenda particular. La Policia va localitzar el propietari que va accedir a entregar-les i se li va posar denúncia per infringir la llei.

També la Policia Local, que aplica mesures preventives dirigides a conciliar el dret al descans i la diversió dels ciutadans, va rebre un avís dels veïns de la plaça de Joan Carles I dels Sequers per molèsties d’un grup de jóvens. En l’actuació es van confiscar capolls de marihuana a un dels jóvens que estava infringint la llei, per la qual cosa se li va posar denúncia