L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 22 d’octubre del 2015

Les tasques del Voluntariat Ambiental sobre prevenció d'incendis han acabat



El passat cap de setmana van acabar les tasques del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals a Tavernes dutes a cap pels voluntaris del Grup Muntanya Valldigna. Els treballs han comptat amb ajudes de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de Tavernes.

El voluntariat ha informat dels incidents i anomalies detectades a través de la Línia Verda, mitjà de comunicació que ha posat a la disposició l'ajuntament de Tavernes en el seu web perquè els ciutadans i les entitats denuncien o comuniquen les incidències en el medi natural del terme municipal. Moltes de les incidències comunicades a hores d’ara estan resoltes. 
 

Les principals tasques dels voluntaris han estat prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps agrícoles, control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

La Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna troba molt positiu continuar fent el el voluntariat ambiental a tota la Valldigna i seria convenient no només els mesos que hi ha més perill d'incendis sinó també el que resta d'any.

L’entitat ha agraït la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Tavernes per haver confiat amb ells a l’hora de dur endavant les tasques de coordinació del Voluntariat Ambiental.
-