L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 24 d’octubre del 2015

Més de 20 establiments i comerços participen en la segona Passarel·la al Carrer de Tavernes


 
La segona edició de la Passarel·la al Carrer ha tingut lloc aquesta vesprada-nit en el Passeig del País Valencià i ha comptat amb 21 participants de moda de totes les categories: perruqueria, estilisme, tèxtil, llenceria, roba infantil i d’adults, sabateria, etc, que han oferit a la gran gentada reunida al voltant de la passarel·la el bo i millor dels seus establiments.

L’acte ha estat organitzat per l'Associació de Comerciants de Tavernes i hi col·labora l’Ajuntament de Tavernes. En concret és una iniciativa que pretén potenciar i fomentar el comerç local, afavorir les relacions amb els veïns i els comerciants i donar una oportunitat a les tendes per a donar-se a conèixer i fer que els diners de Tavernes es queden a Tavernes perquè continuen creant riquesa i llocs de treball. 
 

L’acte començava amb unes paraules de l’alcalde, Jordi Joan, que ha lloat l’esforç i lel treball dut a cap per tots els implicats per fer possible la iniciativa, de la qual ha recordat que l’Ajuntament recolza i ajuda dins de les seues possibilitats. Jordi Joan ha fet palés la voluntat de l’Ajuntament de seguir col·laborant en iniciatives d’aquesta classe que ajuden i beneficien el comerç local.

Posteriorment s’ha iniciat la desfilada per la passarel·la els i les models de les diverses cases comercials valleres que han demostrat que es troben al nivell de comerços de ciutats més grans i que no cal acudir-hi per trobar qualitat, moda última i bon preu.