L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 d’octubre del 2015

ACTUALITZADA: "Pinocho un musical para soñar" es representa a Tavernes el diumenge que ve

Les 500 entrades posades a la venta per a l'espectacle de diumenge s'han esgotat avui mateix, a les poques hores.  La regidoria de Cultura gestiona una ampliació de la programació i que puga haver una representació eixe mateix diumenge a les 12 de migdia.

Més informació i venta d'entrades si finalment se celebra a la Casa de la Cultura o al telèfon 96 282 60 55

I aquesta és la noticia que vam publicar ahir dia 12 a les 22 hores:
 
L’empresa Trencadís Produccions, després d’haver representat per tota Espanya “Aladín, un musical genial”, i haver aconseguit el reconeixement de la premsa i critica nacional, representa a Tavernes el nou espectacle “Pinocho, un musical para soñar”. 

L’espectacle tindrà lloc a la Casa de la Cultura el diumenge dia 18, a partir de les 6’30 de la vesprada amb un preu de 3’50 euros. Les entrades poden comprar-se de 10 a 14 hores i de 18'30 a 20'30 a la Casa de la Cultura.

Aquesta producció es va representar al Teatre Olympia de València fa uns mesos i es un espectacle divertit, tendre, enjogassat… i allò que ens toca de més prop, perquè una de les ànimes de l’espectacle és de Tavernes, Josep Mollà, i és a Tavernes on té la seu social la productora. 

“Pinocho, un musical para soñar” conta les fascinants aventures d'una titella de fusta obstinada a convertir-se en un xiquet de debò. Vol conèixer el món que l’envolta i aqueixa curiositat ho apartarà del camí de l'escola i ho portarà al teatre de marionetes de Stromboli, a la fira, al fons del mar i fins i tot a l'estómac d'una balena goluda. 

Aventures i més aventures en les quals Pinocho comptarà amb l'ajuda dels seus amics Grillo i Hada, haurà d'esquivar els paranys dels malvats Zorro i Gata. Una aventura musical, amb tots els ingredients per a assegurar la diversió a tota la família.

El valler Josep Mollà, productor i autor del llibret confessa que “Pinocho és diversió, però sense renunciar a la qualitat. Volem que el públic infantil passe una vesprada inoblidable, però també que l'adult valore la qualitat que Trencadís posa sobre l'escenari. Hem cuidat molt tots els ingredients que fan d'aquest espectacle un gran musical: meravelloses coreografies, grans veus en directe, música original, efectes especials i tot el talent d'un grup d’actors de luxe”.
-