L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 14 d’octubre del 2015

PLENARI D'OCTUBRE 2015: l'Ajuntament aprova iniciar l'expedient de la ràdio municipal



El consistori valler va aprovar en el plenari d’octubre prestar el servei de comunicació radiofònica a través d’una emissora municipal de ràdio i per freqüència modulada (FM). 

La proposta del govern de Compromís implica l’inici de l’expedient per determinar el règim jurídic que presentarà una emissora que s’anuncia, entre les característiques tècniques, una denominació de 256KF8EHF, emetent per la freqüència en Mhz de 107’8 i una potencia nominal de l’equip transmissor de 100 W encara que la potencia d’eixida serà de 63 W. 

El regidor de Comunicació, Enrique Chofre, de Compromís va donar compte igualment de la creació d’una comissió tècnica d’estudi per analitzar tot el referent a les qüestions legals, especialment el regim de gestió, i que estarà formada per Enrique Chofre, regidor delegat de Comunicació, com a president; César Herrero el secretari de l’Ajuntament; Àngela Benavent, la interventora; Dulce Pachés com a tècnic de protocol; Salvador Sanchis, enginyer industrial i actuarà com a secretari el tècnic Salvador Briners. A aquesta comissió poden assistir els membres de la corporació i es va fer invitació expressa als membres de l’oposició. 

La comissió s’encarregarà de redactar una memòria relativa als aspectes socials, jurídics, tècnics i financers del servei. A més, anirà acompanyada d’un projecte de preus i determinarà l’abast de les prestacions a favor dels ciutadans i els aspectes de caràcter jurídic, econòmic i administratiu que se’n deriven.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ No hi ha res millor on gastarse els diners de tots ?

Anònim ha dit...

Cadascu vol gastarse els diners de tots en unes coses, nunca llueve a gusto de todos. De segur que on tu voldries que es gastaren, a mi no em pareix be i bla bla bla bla... El cuento de nunca acabar.
Per cert, preguntali als comerciants o a les associasions si volen gastarse els diners en una radio local.