L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 9 d’octubre del 2015

PLENARI D'OCTUBRE 2015: L'Ajuntament demana a Diputació que amplie el pont sobre la via del tren


L’Ajuntament de Tavernes ha aprovat dirigir-se a la Diputació de València per sol·licitar l’ampliació del pont sobre la via del tren en la carretera CV-603 d’accés a la platja. La proposta va ser presentada al plenari per EU i va ser aprovada per unanimitat.

L’objectiu, com indicava el seu regidor Eduardo Bononad, es facilitar la interconnexió del carril bici de la platja amb l’existent fins l’ullal i que puga continuar després pel Camí del Portijol.

El carril bici actual té alguns problemes i quan havia de servir per comunicar la platja amb Tavernes, realment és missió impossible i es talla a la rotonda de desviament a l’estació, amb perill per als ciclistes, i es torna a tallar en la rotonda de l’ullal.

Damunt, ha de passar per damunt del pont, molt estret i que en l’amplada actual no permet una construcció de carril bici, d’ací la petició efectuada per l’Ajuntament. Per completar el carril bici, l’Ajuntament haurà d’estudiar també un projecte per unir-lo al Camí del Portijol