L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 31 d’octubre del 2015

Segons Vilaweb, Iniciativa i el Bloc estan preparats per a trencar la coalició per el 20D


 El diari digital Vilaweb assegura en una informació datada ahir que Iniciativa i el Bloc, preparats per a escenificar el trencament de la coalició a les espanyoles, amb la qual cosa Iniciativa es pot presentar a les eleccions del 20-D amb Podemos i el Bloc en una coalició valencianista. 
Això implicaria un trencament de Compromís, que es podria donar avui de matí en les reunions per separat que celebren els órgans dels dos partits, els consells del Bloc i d’Iniciativa del Poble Valencià.
VilaWeb ahir per la vesprada assegurava que Iniciativa gairebé té decidit d’anar amb Podemos a les eleccions espanyoles del 20 de desembre - Oltra és molt optimista de cara al futur de la coalició Compromís- però si firma eixe acord pot arribar a que el Bloc, lidere una coalició valencianista amb altres partits tal com va anunciar Morera en el Puig.

Passe el que passe aquest matí, el que està clar i segur és la marca Compromís no podria concórrer a les eleccions perquè en cas de trencament cap de les forces integrants no en pot fer ús.

 
El secretari general del Bloc, Enric Morera, a la vesprada enviava una carta a la seua militància, davant la convocatòria del Consell Nacional del Bloc demanant "tranquil·litat" i acabava.:
"Pensem en positiu. Modestament crec que ara tocaria conèixer quines passes s’han donat per atendre l’acord pres pel CN del Bloc del passat dissabte, la “proposta d’ampli espectre per assolir un grup parlamentari valencià” a fi de sotmetre-la a la consideració d’aquest CN. I parlar-ne per acabar amb una decisió que siga la millor pensant en el país, com sempre.

I garantirem que la decisió que s’ha de prendre siga refrendada per tota la militància. No hi ha una altra manera fer les coses al BLOC".