L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 29 d’octubre del 2015

Tot a punt per al Dia de Tots Sants



El pròxim diumenge serem a 1 de novembre, el dia de Tots Sants, data en què tradicionalment tothom recorda els familiars i amics difunts i on la tradició mana de visitar les tombes al cementeri i posar-hi flors.

L’Ajuntament de Tavernes a través de la Regidoria de Serveis Públics i Seguretat Ciutadana ha establit un dispositiu especial amb uns uns horaris que faciliten als veïns les faenes d'arreglar els nínxols.

L’horarí és el següent: divendres 30 d'octubre de les 8 del matí fins les 9 de la nit, dissabte 31 serà de 8 a 12 de la nit i el diumenge, 1 de novembre, hi ha un horari especial al Cementeri Municipal i romandrà obert de 8 del matí a 9 de la nit. Finalment, el dilluns 2 de novembre l'horari especial d'obertura del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada mentre la missa que s’hi celebra en record dels difunts serà a les 10 del matí. 
 
 
Dispositiu especial de la Policia Local
 
La Policia Local ha preparat també un operatiu especial per facilitar el trànsit de vehicles i persones el cap de setmana pel cementeri i voltants donat que sempre s’hi produeix gran afluència. Hi ha previst un control específic i presència policial continuada per la zona dels Sequers per a evitar actes vandàlics, especialment en les façanes d’habitatges particulars.

També s’ha planificat el servici preventiu de la nit, perquè tots puguen gaudir dels actes festius programats i evitar actuacions que els puguen desmerèixer.

I com és habitual, l’Ajuntament recomana anar amb prou temps i sense presses i recorda que tots no poden estacionar al costat de l’entrada. S’ha previst habilitar la zona interior per a estacionar vehicles comercials (especialment floristes) i de persones amb mobilitat reduïda o les que faciliten el trasllat a persones majors.

Un any més, els veïns amb dificultats per a arreglar els nínxols tindran l'ajuda dels voluntaris del Grup Escolta Valldigna, que col·laboraran a l’hora de dipositar les flors als familiars difunts el divendres dia 30 i el dissabte dia 31 d'octubre entre les 5 i les 8 de la vesprada.