L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dilluns, 9 de novembre del 2015

Continuem sense recordar que tenim un ecoparc i un servei gratuït d'arreplegada de mobles

Els Sequers avui mateix

No anem a dir massa. Les fotos són de la zona d'Els Sequers i ens les han enviades i parlen i ho diuen tot. Fins i tot un matalaf cremat que va necessitar una intervenció per apagar-lo.

Tornem a recordar que hi ha un ecoparc gratuït on es poden deixar trastos, mobles, enderrocs casolans, electrodomèstics, etc i etc de manera gratuïta. Clar està: cal anar-hi allí i dur-los.

També hi ha un servei gratuït d'arreplegada de mobles de l'Ajuntament. Clar està: cal avisar a l'Ajuntament i traure'ls al carrer el dia que correspon. Però sembla que això és massa faena: o anar a l'ecoparc o avisar a l'Ajuntament.

Un bon exemple per als fills i joves. I després ens queixem si la gent jove pren eixe mal exemple i els dissabtes nits passa el que passa, 

No cal més neteja, cal més civisme i no embrutar.  I potser cal que quan vegem una actuació com aquesta la denunciem amb nom i cognoms.

Agraïm les fotografies enviades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A estos tindria que pillarlos la policia i multarlos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els comentaris personals sobre valoracions de les tasques policials firmats amb nom i cognoms.

Anònim ha dit...

El del matalaf es comprensible, ja que va ser un incendi a l'interior de la vivenda justament anit i el tragueren els bombers. Per el demés tota la raó.