L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de novembre del 2015

Avui divendres, berenar solidari de Càritas al Mercat Municipal



Cáritas Interparroquial de Tavernes celebra un any més - ja en son cinc- el tradicional “Berenar solidari” amb l’objectiu de continuar donant suport a les famílies ateses per l’entitat, però a més es convida a la població a practicar la justícia en el dia a dia i fer possibles els drets fonamentals de totes les persones per tal d’eradicar la pobresa en el món .
Avui divendres, dia 27, al Mercat Municipal des de les 16: 30 fins a les 20:00, es podrà participar de dues maneres: o bé venint a berenar i aportant el suport econòmic, o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre. Càritas anima a tothom a acostar-s’hi per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal.

Càritas Interparroquial també agraeix de bestreta els particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... i als comerços, magatzems i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que sempre posa al seu abast els serveis i instal·lacions municipals i a tots els que hi anirem la seua col·laboració.