L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 10 de novembre del 2015

ACTUALITZADA: El conseller d'Economia, Rafael Climent, visita Tavernes


 

El conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, de Compromís acompanyat de l’alcalde Jordi Joan i diputat a Corts ha visitat diverses empreses de Tavernes al llarg del mati. 

L’alcalde ha rebut el conseller a la porta de l’Ajuntament i despres han anat a visitar “La Llar del Fil”, una de les millores empreses en roba i complement de vestits de falles, entre altres, i posteriorment a l’empresa Tecniverd, una de las empreses especialitzada en instal·lacions i manteniment esportives i gespa artificial, per continuar la visita en l’empresa “Don Hierro”, especialitzada en el sector del metal i que disposa de diversos premis per productes innovadors. 



Les visites a empreses de Tavernes ha continuat en “Asfaltos Chova”, lider en el sector d'impermeabilització i aïllament tèrmic i acústic per a la construcció i “Alpesa”, la major empresa fabricant de tubs de cartró i cantoneres de tota la Península Ibèrica. 
 
Després d’atendre els mitjans de comunicació, s’ha programat una reunió d’empresaris i autoritats de Tavernes i pobles veïns en el saló de plenaris de Tavernes, reunió que s’estava efectuant en redactar aquestes línies i on el conseller, conegut per ser un gran impulsor de l’economia del bé comú quan era Alcalde de Muro (Alacant) explicava a grans trets el que vol impulsar i dur a cap des de la conselleria. 


Hi ha hagut pregunte sobre agricultura i agilitar tràmits (fruites Bollo), sobre ajudes per obrir mercats a l'estranger (Don Hierro), mentre els alcaldes de Benifairó i de Corbera ho feien també sobre temes de cítrics i com sanejar i fer que funcione el mercat.  El conseller ha remarcat la col·laboració de tot el món empresarial per a fomentar el mercat productiu.
Us oferim un reportatge fotogràfic de la jornada.