L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 20 de novembre del 2015

Fira València demanda al PP davant el jutjat perquè pague 568.112 euros de deute pel Congrés Nacional

 
Fira València ha interposat davant el jutjat de primera instància número 1 de Madrid una demanda en la qual reclama al PP el pagament de 568.112 euros del Congrés Nacional que la formació política va celebrar al recinte l'any 2008. La institució firal demana a més que es condemne al PP al pagament de les costes d'aquest procediment.

Fira València justifica la demanda en què el PP "ha incomplit el contracte pel qual s'obligava al pagament dels serveis prestats" per a la celebració del congrés del PP en el qual Mariano Rajoy va ser designat candidat a la Presidència del Govern.

A hores d'ara set anys després de la celebració del congrés, la factura roman impagada íntegrament i les comunicacions extrajudicials amb la finalitat de trobar una solució negociada al conflicte no han donat resultat. El PP argumenta en el seu escrit d'oposició que no existeix contracte ni pressupost.

Fira Valencia detalla que a l'abril de 2008 el PP va entrar en contacte amb l'entitat per contractar l'espai i els serveis necessaris per a la celebració del Congrés Nacional, que es va dur a terme del 20 al 22 de juny de 2008. Recorda la reunió celebrada el dia 17 d'abril "al més alt nivell" on van participar, entre altres, el president Francisco Camps i el president del comitè organitzador del congrés, Ramón Luis Valcárcel.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha reclamat al president del Govern, Mariano Rajoy, que pague "el deute" contret pel PP per la celebració del seu Congrés Nacional de 2008 en Fira València perquè "cal pagar el que es consumeix" i ha recordat que l'Ajuntament té un màxim de 60 dies per pagar els seus creditors i el PP ja ho deu des del 2008.

Mònica Oltra a preguntes dels periodistes ha recordat que el PP "demana molt que es complisquen les lleis" i que ha sentit en diverses ocasions al mateix president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, dir que les lleis estan per a complir-les i "també estan per al PP" i "per a pagar el que u deu". Al mateix temps s’ha preguntat “¿com és possible que Fira València haja tardat set anys en reclamar al PP mig milió?”. Cal indicar que ha hagut de produir-se un canvi en el govern de l'Ajuntament de València, amb interessos en Fira València, per aquesta demanda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que paguen amb interesos.