L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de novembre del 2015

La Policia Local reforça les habilitats psicosocials per a millorar l’atenció al ciutadà


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, va organitzar un curs de formació dirigit específicament a la Policia Local, al qual van assistir 18 policies, entre agents i comandaments. 

El curs ha tingut lloc a la Casa de la Cultura i pretén reforçar les habilitats psicosocials dels policies per a millorar l’atenció que ofereixen diàriament com a servei públic al ciutadà. Estes jornades han tingut l’objectiu de facilitar les ferramentes i tècniques de comunicació i resolució de conflictes de manera satisfactòria, tant per a l’agent com per als veïns de Tavernes.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha manifestat que aposta per la formació pedagògica dels components de la plantilla, perquè la relació entre policies i ciutadans siga cada vegada més estreta i correcta.

Es tracta d’una formació intensiva i molt pràctica, que incideix en la importància del tracte amb els veïns i saber gestionar perquè hi haja empatia en totes les actuacions policials.

L’Ajuntament té previst realitzar-ne una segona edició per tal que tots els agents municipals de Tavernes tinguen una formació adequada.