L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 24 de novembre del 2015

La Via proclama les falleres majors 2016


La falla La Via va celebrar el passat dissabte al Saló la Font l'acte protocol·lari de Proclamació de les Falleres Majors 2016 xiqueta Cèlia Pons Hernández i Sra. Raquel Ferrando Almiñana. L'acte va quedar solemnitzat amb la presència de les Falleres Majors 2015 Maria Ferrando i Margarida Gascón, dels presidents Guillem Grau i Lluís Montoya, i els vicepresidents Fran Montoya i Ferran Vila.


A més, i aprofitant l'ocasió, es van fer lliuraments de distintius a alguns dels fallers presents, en agraïment per la seua tasca i dedicació a la falla. Acabant l'acte, es va retre un homenatge a alguns dels fundadors de la falla amb ocasió del 35é aniversari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!