L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 13 de novembre del 2015

La Volvo Ocean Race ha costat més de 31 milions quan el PP va dir que seria a cost zero.


La Generalitat ha donat a conéixer el cost real que ha tingut la celebració de la competició de vela Volvo Ocean Race en una resposta a la diputada de Compromís, Mireia Mollà, i que ha suposat per a les arques valencianes un total de 31'6 milions d'euros.

Aquesta competició de vela des del 2008 part del Port d'Alacant i sempre el PP havia manifestat que el cost d’allotjar la competició era de zero euros.

La pregunta de la diputada de Compromís s'ha produït després de conèixer-se a la fi de setembre que el Govern del PP va pagar 6,7 milions d’euros pel vaixell i l’equip espanyol de l’última edició de la regata que dóna la volta al món.

Les dades oferides abasten tot el que ha pagat la Generalitat Valenciana governada pel PP per les regates celebrades des del 2008 alhora que s'ha sabut que les regates del 2011 i del 2014 han estat les més deficitàries per a la hisenda valenciana, i la diferència entre ingressos i despeses va ser de 8 milions l'any 2011 i 17 milions la del 2014.