L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de novembre del 2015

L'Ajuntament prepara el solar enfront del pavelló per instal·lar jocs infantils


L’Ajuntament ha iniciat la preparació del solar que hi ha enfront del pavelló, entre el carrer Paco Valiente i Na Violant d’Hongria, per tal d'instal·lar un conjunt de jocs infantils. Les obres de preparació han d'estar acabades a final de mes i pel que hem pogut observar els treballs que es fan són aplanament del terreny amb "saorra" i l'eliminació de varilles de ferro que poden resultar perilloses.

Aquest solar, com ací a la Cotorra hem explicat, va estar cedit a l'Ajuntament al final de la passada legislatura després de les gestions realitzades pel regidor responsable de patrimoni, Perfecto Benavent, perquè es destinara a usos públics.

També vam informar el passat octubre que la Regidoria de Parcs i Jardins que presideix Llum Sansaloni ha adjudicat la construcció d'una zona de jocs a l’empresa Mobipark SL que constarà d'una una zona enjardinada amb engronsadores per als xiquets. El parc satisfarà la demanda del barri de Vergeret, on resideixen bona cosa de famílies jóvens amb fills.

La mateixa empresa s’encarregarà del subministrament i instal·lació de jocs en altres parcs, tant al nucli urbà com a la platja de Tavernes i de la Goleta. Segons la informació que va fer public l'Ajuntament les zones on es treballarà per millorar les instal·lacions seran el parc de la plaça d’Espanya, del Passeig de Lepant, del Passeig de Colom, del tir i arrossegament, del carrer Metge Grau, de la zona dels Sequers i de l’Avinguda de la Marina.

El pressupost del total de les obres que acabem de dir és de 29.964,43 euros i no és només per al parc enfront del pavelló, com equivocadament s'ha dit en alguns mitjans. Eixos diners són per a tota l'actuació en la ciutat i platja prové de les ajudes del Pla d’Inversió en Parcs i Jardins (PIPJ) de la Diputació de València.

Ara el que cal esperar és més civisme i més respecte perquè els elements suposen una important inversió econòmica i si es conserven en bon estat poden complir la seua funció durant molt de temps. I que no passe com les obres de reparació fetes al parc del Cantalot i la Plaça de Santa Maria, en la platja, que al cap de pocs dies d'acabar ja es trobaven en mal estat.