L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de novembre del 2015

L'Ajuntament té previst rehabilitar dos habitatges al seu càrrec en el 2016.

L'alcalde i el tècnic supervisen un dels habitatges  rehabilitats en el 2014
El govern de Compromís contempla a través de l'àrea de Serveis Socials, que dirigeix Noe Alberola, la rehabilitació de dos habitatges socials en el 2016, actuació per a la qual ja hi ha aprovada una partida en el pròxim pressupost i se n'ha sol·licitat la cessió .

Els habitatges, de propietat de la Generalitat, no poden usar perquè com tants altres arreu de les comarques valencianes no es troben en bon ús, degut a que la mateixa Generalitat hauria durant molts anys no complit les seues obligacions  com a propietari.

Així, la Generalitat, a través de la consellera d'Habitatge, la socialista María José Salvador, ho ha reconegut i ha confirmat que prop de 700 habitatges públics no poden usar-se “per falta de manteniment i desídia de l'administració del PP”. La consellera ha criticat que el PP donara l'esquena “als més necessitats” en matèria d'habitatge, “incomplint les seues obligacions legals amb una clara voluntat d'acabar amb l'habitatge social”.

En referencia a aquest tema cal recordar que, davant eixa falta d'actuació, ací a Tavernes ja va ser l'Ajuntament qui l'any passat (2014) va rehabilitar amb els seus diners dos habitatges socials, una obra que li corresponia a la Generalitat com a propietària. 

 Noe Alberola va explicar en el passat plenari la situació dels habitatges
Cal recordar també que el passat mes de març les gestions del govern de Compromís havien aconseguit la promesa de enguany, aquest 2015, seria la Generalitat qui en rehabilitaria altres dos de la la nostra ciutat. La promesa finalment la Generalitat no l'ha poguda complir per qüestions del pressupost del 2015 aprovat per l'anterior govern del PP en la Generalitat.

Davant això, l'Ajuntament a traves de Serveis Socials ja li ha sol·licitat a la Conselleria d'Habitatge la cessió d'eixos dos per a rehabilitar-les al seu càrrec en el 2016, per a la qual cosa ja té una partida habilitada per a les obres en el pressupost del 2016 aprovat el passat plenari.