L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de novembre del 2015

Tavernes pot cobrar l'any que ve part de l'IBi que li deu la Generalitat

El nou govern de la Generalitat ha previst en el pressupost del 2016 una partida d'1,5 milions d'euros per a pagar l'IBI.

La Generalitat té un deute amb els ajuntaments per l'impagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) que  ascendeix a 7,5 milions d'euros i d'ells, com ací hem informat en alguna ocasió, més de 70.000 es deuen a Tavernes. Aquest impagaments amb els Ajuntaments es produeixen des de l'any 2009, amb el govern del PP.

Sobre els habitatges propietats de la Generalitat i que són subjecte de l'IBI que es deu, cal indicar que el govern valencià està també disposat a la devaluació del parc d'habitatges, ja que en disposa de buits amb preu superior al de mercat. Per tant procedirà a reduir el seu preu i per a fomentar-ne l'ocupació es modificarà el règim de tinença amb possibilitat de passar al lloguer amb opció de compra.

1 comentari:

UN JUBILAT ha dit...

I l'esglesia quan va a pagar l'IBI de tots els locals i solars que te en el Poble igual que paguem tots ?