L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 24 de desembre del 2015

Nou curs de monitor d'activitats de temps lliure a la nostra ciutat


L’empresa Millenium, dedicada a activitats de temps lliure, en col·laboració amb l'Ajuntament ha posat en marxa una nova edició del curs de monitor per tal que els jóvens vallers aconseguisquen una bona formació en esta matèria. 

Els jóvens de Tavernes que realitzen el curs de temps lliure tindran la capacitat d’organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i a la joventut.
 
La duració del curs és de 310 hores què inclouen tres mòduls teòrics i un mòdul de pràctiques professionals, com ara les tècniques i recursos d’animació o processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil.
 
Cada alumne tindrà assignat un tutor de pràctiques en el lloc on les realitze i haurà d’elaborar un memòria que contindrà les fases de preparació, realització i avaluació de l’activitat que ha dut a terme. 
 
El preu del curs, pensat per a un mínim de 25 alumnes, serà de 250 euros per participant i com a requisit d’accés està tindre 16 anys abans d’iniciar-lo.Les activitats aniran dirigides a l’educació en la participació, la igualtat, la integració, el rebuig a la violència, etc.