L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de gener del 2016

Arranca el Campionat de Truc 2016 de les falles de Tavernes




Ahir va arrancar el Campionat de Truc de les falles vallers amb la primera jornada d'eliminatòries en el casal de la falla La Dula. La participació va ser de 30 parelles, 5 per cada falla, més els finalistes de la passada edició del 2015, és a dir els campions de la falla La Dula i els subcampions de la falla Portal.
 
En total, doncs, són 32 parelles les que van eliminant-se al llarg de les setmanes fins la gran final. Ahir en van ser setze les eliminades, amb la qual cosa en queden altres setze per al pròxima setmana. 
 
 
El casal de la falla La Dula va viure un gran ambient, amb un centenar de persones assistents al sopar preparat abans de les partides. L’acte va comptar amb la presencia de la fallera major, Ana Benavent i cort d’honor.