L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 31 de gener del 2016

Carles Mulet, senador de Compromís, demana al fiscal la il·legalització del PP

 
Carles Mulet, senador de Compromís, ha reclamat a la Fiscalia General de l'Estat que inicie el procediment d'il·legalització del PP per "organització criminal" després de tindre coneixement de l'última operació contra un entramat de corrupció d'aquest partit al País Valencià.

Carles Mulet e un article que ha enviat a la premsa remarca que el gran nombre de casos de corrupció que afecten a càrrecs del PP demostra fins a quin punt aquest partit és una "organització criminal" en el qual "bona part de militants es dedicava a robar als contribuents".

Segons Mulet queda una sensació on els ciutadans pensen que encara hi ha molt a saber i si encara no ho sabem és perquè ho han fet de manera professional o perquè encara la policia no ha trobat el fil del com estirar per a descobrir nous femers.

El senador ha recordat que la Llei de Partits Polítics preveu la dissolució o suspensió judicial quan els partits incórreguen en "supòsits tipificats com a associació il·lícita en el Codi Penal" i n'ha demanat al fiscal l'aplicació.

El procés d'il·legalització ha de sol·licitar-lo el Ministeri Fiscal o el mateix Govern, o també es pot fer a instàncies del Congrés o el Senat.

El senador Carles Mulet pregunta per tant perquè no actua la Fiscalia General de l'Estat si estem davant una organització criminal i recorda que per menys, en altres casos, s'ha mogut tota la maquinària de l'Estat i la Fiscalia.