L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 13 de gener del 2016

Compromís i Acció Cultural es reuneixen per treballar sobre la futura reciprocitat de les televisions



Un dels objectius del Govern valencià (PSOE –Compromís) és engegar la TVV enguany i també sol·licitar un segon multiplex al govern de Madrid a partir del qual es puga fer efectiva una reciprocitat entre les televisions del País Valencià, Catalunya, Ses Illes i l’Aragó. 
 
Ho vam avançar ací en la Cotorra, i el grup parlamentari de Compromís ja s’ha posat a treballar amb eixa línea i ho ha fet amb una reunió amb representants d’Acció Cultural, l’entitat que és propietària dels reemissors de TV3 i la que va fer possible, fins l’arribada del PP, que els valencians i valencianes poguerem gaudir de les seues emissions. 
 
Així doncs, el grup parlamentari de Compromís, a través del seus síndic Fran Ferri i del diputat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan, han mantingut una reunió per tal de posar a treballar conjuntament les dues entitats amb l'objectiu de facilitar a la ciutadania valenciana veure TV3, IB3 i Aragón Televisión. 
 
Jordi Joan ha expressat que Compromís creu que en l'aspecte de reciprocitat i d'oferir unes alternatives d'informació en la nostra llengua “es pot fer molt més del que s'ha fet fins ara. Veure TV3 és una qüestió d'elecció i de llibertat dels ciutadans i tècnicament sí que és possible oferir aquesta elecció”

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi Joan treballant per tots nosaltres.

Anònim ha dit...

Podrem vore ja Polonia?

UN JUBILAT ha dit...

Jordi Joan cobra per a treballar per a nosaltres, per això paguèm els nostres impostos.Jà estic fart de tanta falsetat¡¡.

Anònim ha dit...

Manolo Vidal també cobrava dels nostres impostos i quan va acabar d'alcalde ens vam trobar amb un Ajuntament arruinat i això que no va fer cap de les obres que necessitava Tavernes.

Jo també estic fart de que només alguns vegen un costat. Un cobra per recuperar i sanejar l'Ajuntament i uns altres cobraren per arruinar-lo.

Anònim ha dit...

Per això mateix Manolo ara està on està i Jordi també. Ara,que vaja el segon amb cura amb l'ambició i ànsia de poder i no traspasse les linees rojes de Manolo per no acabar com ell.
Dit això,sempre sobren les alabances per fer feina,encara que siga en un gremi tan devaluat com el polític. Menys fotos i més resultats,ja està bé de confondre els polítics amb artistes o famosos.

Anònim ha dit...

Jo pense que això de les fotos es un mandra del PP gastat contra Jordi i que al final molta gent ha acabat creguent-se-ho de l'alcalde, quan n'hi ha gent que no es politica i no té cap trascendencia social ni politica i en el face te mil voltes més fotos que l'alcalde.

Si perds un poc del temps en vore les fotos de tots els polítics del poble de tots els partis en el face voràs que tots tenen fotos i fotos.

Igual mires les teues i voràs com no estas molt lluny o en tens mes que Jordi.