L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 12 de gener del 2016

El govern valencià disposat a firmar un acord de reciprocitat entre TVV i TV3, IB3 i Arago TV.

La Generalitat valenciana s'ha marcat com a objectiu dins de l'any 2016 de demanar al govern espanyol la gestió d’un segon múltiplex de TDT per dedicar-lo a un ample projecte d'intercanvi televisiu i facilitar que les televisions públiques catalana, balear i aragonesa es puguen sintonitzar al País Valencià.

Per això caldria un marc legal de reciprocitat d'aquestes televisions amb RTVV que totes les parts implicades volen acceptar.

El Consell valencià vol reservar l’únic múltiplex de què disposa a hores d'ara per a les emissions de la futura RTVV i de cadenes privades, i aquest segon es destinaria als acords de reciprocitat amb Catalunya, les Illes i l’Aragó.

La tramitació de sol·licitud pensa dur-la a cap al llarg dels pròxim sis mesos, i cal indicar també que a banda de l’activació del segon múltiplex, les emissions de TV3, IB3 i Aragon TV quedarien subjectes a la reobertura de RTVV, perquè abans no seria possible de signar acords de reciprocitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojala.

Anònim ha dit...

Ja tenim ganes. Ja que de fins ara ho vegem per Internet. Ja va siguent hora. Tot aplega. Endavant!!!!

Anònim ha dit...

Podrem vore Polonia i Crakovia

Anònim ha dit...

Ara és el moment de veure TV3