L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de gener del 2016

Escándalo, es un escandalo: 1.000 milions en sobrecostos en construcció de centres entre el 2001 i el 2014

 
La Generalitat Valenciana xifra en 997 milions d’euros els sobrecostos en la construcció de centres educatius entre el 2001 i el 2014, anys de govern del PP, a través de l’empresa pública Construccions i Infraestructures Educatives, SA (CIEGSA).

Aquest migdia, en roda de premsa, ho han donat a conéixer el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, i el conseller d’Educació, Vicent Marzà, que han presentat l’auditoria definitiva de la Intervenció General sobre la gestió de CIEGSA. Aquesta revela irregularitats, sobrecostos i despeses sense control.

El conseller Soler ha indicat que l'informe revela "fets d’extrema gravetat" i confirma que el PP va fer "una administració educativa paral·lela, una mena de conselleria d’Educació en B, amb l’objectiu de privatitzar un servei públic essencial com és l’educació".

L’ auditoria de la intervenció general es posarà en coneixement del ple del Consell per si l’advocacia considera que cal dur-lo a la Fiscalia, han informat.

I el conseller Marzà ha afegit: ‘Pel forat anomenat CIEGSA s’han esfumat molts dels nostres diners en sobrecostos, licitacions irregulars, un conveni improcedent i la barra lliure per a fer negoci brut amb barracons, una poca vergonya en tota regla per la qual molta gent haurà de donar-nos explicacions a les valencianes i els valencians".

Recordem que fa uns dies es va donar a conéixer que els contractes per a instal·lar barracons en els lloc on calia aules, era dominat per un conjunt de set empreses que s'organitzen entre elles per tal de repartir-se els contractes d'adjudicació i traure el benefici més gran.
 
I pensar que s'han passat anys i anys en raons i dient que no tenien diners per reformar l'IES Jaume el Just!!!