L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 23 de gener del 2016

"2n Correcan a Tavernes" per al dissabte, dia 23 de gener


Avui dissabte 23 de gener, Gerson Talens amb la col·laboració del club d'atletisme la Valldigna organitza el "2n Correcan a Tavernes" de la qual ja hi ha oberta la inscripció on line.
 
L'any passat la prova va tindre molt bona acceptació i van participar de l'ordre de 60 atletes (entenem com a atleta la parella, el corredor i el gos) i enguany s'espera encara molta més gent, inclós un gran nombre de forasters.
 
Com hem dit, les inscripcions online ja estan obertes al web www.carrerasvintage.es. Hi haurà també punt d'inscripció el mateix dia de la prova a la zona de meta però aconsellem que, per alleugerir la càrrega de treball eixe dia, feu la inscripció per internet. El preu d'inscripció es d'1 euro (es pagarà a la recollida del dorsal) que es destinarà al pagament de l'assegurança que l'organització està obligada a contractar i per a despeses diverses.


Els premis seran per als primers classificats i hi haurà obsequis per a tots els participants. La cursa es pot fer corrent o caminant, tan sols són 2 km de prova i hi pot participar tot el món. 


Més informació a la web www.carrerasvintage.es

Publicat originalment el dia 12-01-16