L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 7 de gener del 2016

La Generalitat del PP va deixar un deute a l'Ajuntament de 67.000 euros per IBI i fem d'habitatges VPO


La Generalitat del PP va deixar de pagar a l’Ajuntament de Tavernes sobre els 67.000 euros per l’IBI i arreplegada de fem dels edificis de Protecció Oficial, però el cas de Tavernes no és l’únic i l’actual govern valencià ha constatat que el anterior govern del PP va estar donant llargues als ajuntaments en el pagament d’aquests imports. 

En el cas de Tavernes, tota la passada legislatura va estar sense pagar l'IBI i la recollida de fem dels edificis de Protecció Oficial de la seua propietat en els Carrers Benifairó, Simat i Sant Miguel de Tavernes. 

En Tavernes, tal com hem dit i ja hem publicat en alguna ocasió, el deute que va deixar el govern autonòmic del PP pels habitatges protegits és de 67.000 euros, que es desglossen en 54.000 corresponents a l'impost sobre béns immobles (IBI) i la resta, sobre els 13.000, a la recollida de brossa. 

El deute és pels habitatges VPO situats en la zona de Cantalot i que corresponen a promocions de fa anys. Algunes d'aquests habitatges han estat rehabilitats per l'Ajuntament, que ha hagut de fer-se càrrec d'unes despeses que corresponien a la Generalitat i així poder destinar-los a habitatge social mitjançant lloguers de renda molt baixa. 

L’actual govern de la Generalitat ha confirmat que el total que la Generalitat deu als municipis valencians per aquest concepte seria de 5,7 milions d'euros, al temps que ha confirmat la seua intenció de destinar 1,5 milions en el 2016 pel pagament del deute i elaborar un pla per a pagar la resta en els següents anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara és el moment de cobrar.