L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de gener del 2016

L'Ajuntament i ADEAC tracten possibles millores en la platja

 
L'Ajuntament de Tavernes i l'Associació ADEAC s'han reunit per tractar possibles millores en la platja. ADEAC és l'associació que inspecciona les platges per tal de valorar o no l'atorgament de banderes blaves.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el regidor de Medi Ambient, Josep Llácer, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, s'han reunit amb el president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consum (ADEAC), José Ramón Sánchez, i amb la vicepresidenta, Virginia Yuste.

L'objectiu era tractar diversos temes d’actualitat relacionats amb la platja de Tavernes així com la millora dels serveis que s’ofereixen a la platja prenent com a referència les inspeccions que ADEAC realitza per a atorgar les banderes blaves. Així

L’Associació va comunicar als regidors vallers que els serveis que ofereix la platja són molt eficients i que per efectuar un veredicte es valoren els serveis que els usuaris demanen, com ara la qualitat de l’aigua de la mar, el servei de salvament i socorrisme, els punts de reciclatge i recollida de fem, la informació que s’ofereix o la platja accessible.

L’Ajuntament de Tavernes preveu la possibilitat de sumar-se a noves convocatòries organitzades per l’ADEAC i contempla dos projectes per a la platja i per a Tavernes. Un projecte és l'anomenat sendes blaves, uns itineraris que enllacen les platges o els ports amb bandera blava, i que a més contribueixen a fomentar l’ús sostenible del litoral de manera positiva.

Per altra banda, es contempla el projecte d'ecoescoles, centres educatius on es desenvolupen tècniques de millores mediambientals. El primer pas seria que els alumnes estudiaren la situació del propi centre quant a residus, despesa energètica o, inclús, relacions humanes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que és ADEAC? Un organisme públic?