L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 14 de gener del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Només ganes d’enredrar


Quan un partit no té res a oferir a la ciutadania, quan no hi ha idees, quan no s’ha treballat pel poble durant anys, quan es vota en contra de les propostes del govern sense oferir alternatives, quan ha governat Tavernes 12 anys amb majoria absoluta i amb un govern a la Generalitat del seu partit i, malgrat això, no va fer res ni va solucionar cap dels problemes (riu Vaca, circumval·lació, nova depuradora, reforma de l’IES Jaume II…)... I com això ho sap, és prou normal que vulga justificar el seu mal govern i que ho faça - pensem que de forma prou cínica - per intentar deixar els altres governs en evidència.

Això li passa al PP de Tavernes. Nosaltres, ingenus, pensàvem que això de culpar els demés del propi desgovern ja s’havia oblidat després de l'escarment de les passades eleccions municipals i després del canvi de portaveu. Però no, el PP local continua en la mateixa dinàmica autodestructiva dels passats quatre anys. 

I sinó, ja ens direu com cal agafar les recents manifestacions, publicades en premsa, on el PP acusa a l’alcalde valler Jordi Joan d’estar en contra de les obres de la circumval·lació a Tavernes. Menuda bovada i menut cinisme!. 

Abans de res, recordar-li al PP de Tavernes que la competència i la responsabilitat de la circumval·lació és de la Generalitat i que eixa responsabilitat la va tindre el seu partit des del any 1995 fins al juny del 2015!!! Només durant 20 anys.  I no va fer res.

I Jordi Joan ha votat en contra de què? ¿De quines obres parlen? On està el projecte? On està la licitació i la adjudicació? No hi ha res de res d'obres, perquè el PP, que va anunciar a bombo i plateret en el 2004 que començava el projecte, no va fer res.

I damunt de no fer res, fins i tot va  impedir els darrers quatre anys el projecte del Vaca, indispensable per la circumval·lació: El govern de Rajoy el va paralitzar en el tràmit d’adjudicació i va votar quatre vegades en quatre anys contra de les esmenes de Compromís d'incloure'l en els pressupostos de l’Estat.

I ara acusen PSOE i Compromís de votar en contra en les Corts Valencianes d'una esmena del PP per fer una circumval·lació en el 2016 que no té ni projecte i que és impossible executar fins que primer no s'execute el riu.

Damunt, amaguen el que l’alcalde va dir en el plenari: el projecte de la circumval·lació és inviable ara perquè depén de la canalització del riu que no s'ha licitat. I va dir que cal demanar a la Generalitat  un estudi d'alternatives per esbrinar de quina manera es pot executar eixa millora per a Tavernes sense esperar el projecte del Vaca. 

Però damunt, i si no en tens prou de caldo…. dues tasses. 

El PP de Tavernes, en el mateix escrit en la premsa, té el cinisme de culpar a l’alcalde de que el pressupost de la Generalitat del 2016 no contemple cap partida per a la reforma de l’IES Jaume II el Just. 

I actua així quan fa nomes uns dies l’alcalde Jordi Joan i el regidor d’urbanisme, Josep Llácer, es reunien amb el secretari general de la Conselleria d’Educació, per interessar-se de la previsió d'obres en eixe institut.

I sorpresa total: tot Tavernes va saber -el PP sembla que no- i amb pèls i senyals que el passat govern del PP en la Generalitat, no va complir cap promesa i no havia reservat ni la partida de 200.000 euros per a obres urgents de l’IES Jaume II el Just, ni havia iniciat cap expedient, ni cap estudi, res de res, per començar a redactar el projecte d’obres de reforma general de l’institut després de vora 50 anys de funcionament sense cap millora.

Eixa falta de previsió del govern del PP s'informava en la premsa i també ací en la Cotorra i és la que ha fet que l'obra no puga ser contemplada dins del pressupost del 2016. El panorama és molt trist: no hi ha cap projecte, no hi ha res de res sobre l’IES Jaume el Just perquè el govern del PP, després d'anys i anys de promeses, no s’havia preocupat de res.
En resum, hem perdut anys i ara partim de zero. Tot gràcies als despropòsits en educació de l'anterior Generalitat.  

I ara, amb un cinisme total, el PP local diu que la culpa és de l’alcalde i del govern actual de la Generalitat, que només fa sis mesos que governa, mentre ells han passat en raons i excuses legislatures i legislatures, fins a 20 anys.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha canviat el portaveu però sabeu que no qui maneja el cotarro, el gran Manolo, fins eixe no dessaparega no hi ha renovació possible, i em tem que va per a llarc, no veus que damunt premien la seua burrera fent.lo jefe de campanya electoral.

Anònim ha dit...

I una pregunta que em faig sense llevar-li la culpa al PP que tindria que donar explicacions i demanar disculpes, perdó i altres coses, per això i per moltes altres coses.
On estava l'oposició?
On ha estat Compromís i el PSOE durant estos últims 4 anys en els que ha manat a l'Ajuntament?
Durant estos últims 4 anys no s'han preocupat de l'estat de les gestions fetes per la Generalitat del PP?
No han tingut cap reunió, no amb el polític, sino amb els tècnics que pressumptament tenien que redactar el projecte?
No han exigit vore el projecte que presumiblement estava preparat o preparant-se?
El PP té tota la culpa de mentir i no fer res durant un muntó d'anys quan tenia responsabilitats de govern a la Generalitat i l'Ajuntament.
No obstant això considere que a nivell municipal el PSOE (3 anys de regidoria d'educació) i Compromís (1 any de regidoria d'educació) també tenen la culpa per un seguiment nefast de les actuacions del PP en relació a quest assumpte

Anònim ha dit...

En este tema ha passat com a l'alta tensió. Es va utilitzar per a fer política, es va mobilitzar a la gent, es van organitzar manifestacions on els polítics anaven davant davant, pero després cap polític va dur als tribunals a Iberdrola ni cap política, ni del govern ni de l'opoició, s'ha preocupat per tal que es complira el que es va signar en el coneni amb Iberdrola.
Ni s'han pintat les torres, ni s'an llevat els postes antics, ni s'ha desmantellat l'antic transformador, ni s'ha fet la nau que se li tenia que donar a l'Ajuntament.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anonim de les 11:33

T'aconsellem la lectura dels articles següent. Hi ha molts més en la Cotorra, però pensem que amb aquests hi ha prou.

I et llancem també una pregunta que no volem ens contestes sinó que la penses: Si el govern de la Generalitat del PP no fa cas a les Corts i a les interpel·lacions parlamentàries i propostes no de llei en les Corts, ja ens diràs quin cas farà a un alcalde i damunt que no es del seu partit i els ha llevat l'alcaldia.

De tota manera, podem assegurar-te - creure-t'ho o no es feina teua- que l'alcalde de Tavernes va fer molts viatges (alguns per cert amb Pilar Altur) a Conselleria per preguntar sobre eixe projecte, sense cap resultat positiu, nomes promeses.

Ací tens l'enllaç a alguns dels articles:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/12/educacio-confirma-que-lanterior-govern.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/05/el-govern-del-pp-ha-passat-olimpicament.html
http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/05/compromis-presenta-les-corts.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/02/compromis-bloc-de-tavernes-lamante-el.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/02/no-compleixen-cap-promesa-la.html

Anònim ha dit...

I una pregunta.
Si l'Alcalde, la regidora de educació i els seus partits PSOE i Compromís eren sabedors dels incompliments i les mentires de la Conselleria, per qúe no van mobilitzar als pares i mares dels alumnes de l'Institut per exigir que es fera?
Per qué els mestres i els alumnes de l'institut no es van mobilitzar igual que feien quan l'Alcaldia estava ocupada pel PP?
Algú m'ho pot explicar?

Anònim ha dit...

Eixa pregunta la tens que fer als pares, mestres i alumnes.