L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 13 de gener del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Quant difícil és ser "felipista"


Són molts els qui pensen que qualsevol persona amb dos dits de sentit comú mai no pot ser monàrquica. En el segle XXI no hi ha ningú que puga pensar seriosament que per dret de naixement o per gràcia divina una persona tinga el dret de "regnar" sobre els demés.

Però també són molts els qui es definien com a "juancarlistes" en el sentit de que opinaven que, malgrat la imposició del dictador Franco, una figura com la de Joan Carles I calia com a Cap de l’Estat i era convenient a Espanya durant la transició i tot el que portem de democràcia. També pensaren que havia arribat el seu moment fa uns mesos, amb tot el tema de la famosa cacera a Àfrica, l’assumpte Corina, l’afer Urdangarin i demés. 

I opinaven que seguia sent convenient la figura d’un rei com a Cap d’Estat en els convulsos moments que s’hi viu, i fins i tot que Felip VI podia fer un bon paper . 

Però… ai, amics!, quant difícil és seguir pensant-ho després d’escoltar a l’advocada de l’Estat dir que la frase "hisenda som tots" és només un lema publicitari però no jurídic, oblidant l’article de la Constitució que ens mana a tots contribuir amb els impostos a les despeses de l’Estat. 

I tot dit en defensa de la germana del rei, i tot dins d’eixa vergonyosa campanya dels mitjans de l’Estat en defensa de l’infanta i en contra del criteri, entre altres, del jutge instructor i de l’Associació d’Inspectors d’Hisenda.

I quant difícil és ser "felipista" en comprovar com es perden els papers i veus el despreci del monarca als catalans en no voler rebre a la democràticament elegida Presidenta del Parlament de Catalunya, i segona autoritat d’eixa comunitat autònoma, pel motiu que tots sabem. 

I tot això sense parlar de la lamentable publicació en el BOE del cessament de l’Artur Mas. S’han perdut els papers, s’han perdut les formes i amb això, s'atia més el foc independentista. 

I és que... Quant difícil ho fiquen.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diu Pep el Botifarra repetint les paraules de la tia Milieta: La naranca nace verde y el tiempo le da color, i el que nace quilipollas no lo madura ni Dios! La major part d' espanyols entre els quals incloc els Valencians no ens madura ni Déu.

Anònim ha dit...

Desgraciádament així és

Anònim ha dit...

També hi ha taranges que encara que el temps les madura son del repom.

Segurament ens deu de passar això.