L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 18 de gener del 2016

Tavernes obre una nova tenda de mobles gratuïts


Potser siga perquè, com que encara patim les conseqüències de la crisi, hi ha gent que està encabotada en fer-la més fàcil de portar als veïns i han pensat que la millor manera és oferir-los, de manera gratuïta, productes que poden necessitar a la seua llar.

Es el cas de la botiga de roba que s'ha obert al mateix costat dels accessos al Mirador de la Valldigna, un lloc que per ser molt concorregut, fa que mols veïns i veïnes puguen comprovar els avantatges en les seues caminades diàries.

La imatge permet apreciar l'última oferta, un complet joc de taula i cadires de menjador, que només cal ser el primer per agafar-lo. I tot debades!!

I ara, i bromes a banda, ens preguntem: ¿una vegada carregat en el vehicle de transport, no és igualment senzill dur els mobles a l'ecoparc? Sembla ser que no.

I ens recordem d'allí que avui ha dit la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, en el plenari que ha tingut lloc fa unes hores aquesta nit: El problema de Tavernes no és la neteja, sinó la manera com la ciutadania embruta els carrers i els espais públics.

I el terme, senyora regidora, i el terme! Que hi ha gent per a tot...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

A esta gent no la pilla mai la policia?
Despres ens fan a tots igual.

Anònim ha dit...

Lamentable

Anònim ha dit...

Per culpa de 4 la regidora va dir en el pleno que els del poble tenim la culpa de que el poble estiga brut.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això es fals i demostra que ni has estat ni has escoltat el plenari.

La regidora va dir textualment.

Sobre les queixes de la neteja del poble, vos dic una autoreflexió que hauríem de fer-nos tots els ciutadans abans de queixar-nos de l’estat de neteja del poble.
Si partirem tots de la base que quan menys embrutem, menys ens gastarem en tindre un poble en condicions decents per garantir la convivencia de tots, crec que al final tots eixiríem guanyant.
Crec que és una cosa en la que tots ens hem d’implicar i seria important que la gent es fera esta reflexió més a sovint.

Només va dir això. Per tant res del que tu dius.

De tota manera si hagués dit que és la gent del poble la culpable de que estiga de vegades brut tampoc hauria dit cap barrabassada.

O sinó qui té la culpa de papers pel carrer, bosses de plàstic d'entrapans o de pipes i altres llepolies, de les corfes de pipes en els banquests, dels xiclets apegats en terra, bosses de fem fora dels contenidors, trastos deixats arreu, etc. etc i etc. Això cau del cel.

Jo

Anònim ha dit...

Aixina és.

Anònim ha dit...

El poble esta ple de bruticia gracies a la gent del poble, no vyllguem donar ara la culpa als demes.Quan la basura la tenia cada u a la porta d sacasa, entonses si que estava el poble net perque no hi havia ningu que traguera el fem abans d lhora no com ara que com no la tenim a la porta, la traguem quant mos pasa pels nasos, si, aixina es lo mateix dona que siga una bolsa de fem que un trasto vell,com esta a la porta del vei,no pasa res. Senyores, una poca vergonya. Per desgracia yo tinc un contenedor davant de macasa,no cal que diga res mes,veritat?