L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de gener del 2016

Vandalisme al Cantalot



Cada dia ens informen o comprovem d'alguna nova quan actes de vandalisme o de falta de civisme. Avui n'hem sabut, d'actes de vandalisme, al Parc del Cantalot, de les quals us oferim algunes imatges: pintades, tanques doblegades i penjades de la pergola, jocs infantils fets malbé... 
 
 
Sempre hi ha qui gaudeix fent mal. I no pensa que al cap i a la fi, ho paguem tots dels nostres impostos, un motiu més perquè es denuncien els fets quan algú els observe, amb nom i cognoms dels autors.
 
Després ens queixem si el mobiliari no està bé, si els jocs presenten desperfectes o s'han trencat...I culpem, com no, a l'Ajuntament que és qui menys deu.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I a esta gent no la denuncien mai?

Anònim ha dit...

L'ajuntament no deu res però ha d'arreglar-ho el més aviat posible.

UN JUBILAT ha dit...

En la plantilla de guardies que tenim a Tavernes,si ells volen, en24 hores saben qui o quins son els que han fet estes gamberrades,no hi ha dret a que tinguen este comportament tan incivic,però la gent que fà estos actes creu que actuar d'esta manera es lo normal.Es un pena que no tinguen respecte a rès ni a ningú.

Anònim ha dit...

a la plaça d'espanya també es va vandalitzar un tobogan i no s'heu fet ressò...

La Cotorra de la Vall ha dit...

No en sabem res.

anonimo ha dit...

Y ese individuo nolo cojeran?a que esperan?tantas cosas que hace por ai?poniendoo el nombre de mis hijos ?? Y estando de ocupas que esta?la luz enganchada y todo??de verdad que nose aque esperan.... el parque cantalot tan bonito que lo dejaron y como esta ahora que vergüenza!

anonimo ha dit...

Muy fuerte me parece tan bonito que estaba y como esta ahora,unico parque q trnemos por aqui arriba y lo destrozan,y encima poniendo el nombre de mis hijos... namas pir lis nombres de mis hijos sabeis quien es que no querais reconocerlo es otra cosa.. ai lo dejo todo!

Anònim ha dit...

Pel poble encara hi ha plaques de prohibit aparcar per la cavalcada de reis. No les volen arreplegar?

Anònim ha dit...

A la veina o el veï que pareix saber qui es el que ho ha fet.
Per què no ho denuncies?
Per què els ciutadans tenim por de denunciar estos comportaments?
Si sabeu qui ho ha fet... Denuncieu-ho.
Al menys axí que passen la vergonya de que tots pugam saber qui son, perque de segur que pagar el mal que fan no van a pagar-ho i a lo millor ens trobem amb alguna sorpresa i resulta que son ciutadans o fills de ciutadans que presumiblement son molt respectables, o a lo millor son ciutadans o fills de ciutadans que viuen de les ajudes públiques.