L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 de febrer del 2016

Avui s'ha celebrat el Dia de l'Arbre amb una repoblació de Les Creus.

El grup davant del pavelló
Tavernes ha celebrat avui el Dia de l’Arbre amb l'activitat de repoblació a la falda de la Muntanya de les Creus prèviament anunciada.

Els participants s'han reunit a la plaça del pavelló municipal, on hi havia els efectius de Protecció Civil, i les entitats que hi participaven com scouts, CETV, així com efectius de la Policia Local. 

Explicacions als participants
 La regidoria d'Espots, com a organitzadora de la repoblació, havia preparat també tot el que calia per a dur a cap l'activitat amb un vehicle d'intendència on també hi havia fruita que diverses empreses han donat per obsequiar els participants.

A les 9'45 han eixit tots els participants cap al lloc triat enguany: els voltants de la Cova del Frare, prop del mur de defensa i el Calvari, un lloc que s'ha triat pensant que els arbres que s'hi planten, quan siguen grans, puguen servir de barrera natural davant les possibles solsides de roques. 
 
Quan s'ha arribat al lloc, els tècnics municipals han explicat l'activitat, han donat les normés bàsiques per a procedir a la plantació dels plançons d'espècies autòctones, pins, roures, arbocers i carrasques. Després s'han repartit ferramentes i l'aigua per a regar-los. 

El regidor d'Esports i la família han donat exemple participant-hi
L'activitat de l'activitat, a més de celebrar el Dia de l'Arbre, té un clar objectiu: conscienciejar la societat vallera sobre la necessitat de tindre les muntanyes ben poblades, no sols per evitar l’erosió, sinó també per a mantenir la biodiversitat.