L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 de febrer del 2016

Bolomor obri les portes a noves visites fins el mes de març

 
El jaciment arqueològic de Tavernes obri de nou les seues portes durant el que queda de febrer i el mes de març per a donar a conèixer el seu valor històric i cultural. I això és possible gràcies a la col·laboració entre la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, l’Associació Cultural Bolomor i el Museu de Prehistòria de la diputació de València que són els organitzadors de noves visites a la cova de Bolomor.

L’activitat consisteix en unes visites guiades al jaciment arqueològic i uns tallers didàctics. La visita és gratuïta, i per al taller es pagarà un preu de 3 euros, però per a grups de més de vint persones el preu serà de 2 euros, i per als xiquets menors de sis anys serà gratuït.

El grup per al pròxim diumenge 21 de febrer ja està tancat amb cent persones que visitaran el jaciment. La programació de les visites continuarà el diumenge 6 de març, divendres 25 de març i dilluns 28 de març. Totes eixiran a les 10 hores des de la Casa de la Cultura.

Els interessats a participar en esta activitat hauran d’inscriure’s telefonant a l’oficina de Turisme de la Platja 962 885 264.