L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de febrer del 2016

DADES DE L'ENQUESTA SOBRE FESTES DEL POBLE

Cliqueu damunt per engrandir i llegir millor

A la qüestió sobre l’inici de les festes, un 46% dels usuaris ha votat la primera setmana de setembre, un 37% la segona setmana i un 14% la tercera setmana. Quant a la durada de les festes, un 48% prefereix que duren quatre dies (dijous, divendres, dissabte i diumenge), un 32% es decanta per set dies (dos caps de setmana, incloent-hi dijous) i un 18% ha optat per nou dies (des de divendres fins al dissabte de la setmana següent).

Sobre incloure-hi els bous al carrer, un 42% dels participants no hi està d’acord, contra un 38% que hi està conforme. Per al tir i arrossegament, un 41% ha votat que no, contra un 35% que ha dit que sí.

Per a la nit de les paelles, un 50% ha optat per l’últim divendres de festes, un 43% l’últim dijous i un 6% l’últim dissabte. Per a la nit del ball de disfresses, un 62% s’estima més que es celebre l’últim dissabte, un 34% l’últim divendres i un 1% restant l’últim dijous.

Quant a l’opció d’incloure un concert d’un grup de renom en la programació pagant una entrada, la majoria dels participants (un 64%) ha votat que sí i un 20% que no. Els dies de festa local han sigut ordenats de la següent manera: Sant Vicent, 18 de març, divendres de festes del poble i 26 de desembre, de forma que s’han triat els dos primers. 

Finalment, a un 76% de les persones que han participat en l’enquesta els han paregut interessants o molt interessants els continguts proposats, i un 86% ha afirmat que hi tornaria a participar si es plantejaren més enquestes.

Cal observar que, sumant els resultats de cada pregunta, el còmput total de percentatges no dóna sempre cent, ja que hi ha participants que no van contestar totes les preguntes.

Mes informació en l'enllaç

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be però molt poca participació.
Serà vinculant amb tan poca participació?